Western Wildlife Experience Afbeelding Western Wildlife Experience
Western Wildlife Experience ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Western Wildlife Experience

***

Een reis vol contrasten en een avontuurlijke tour langs de zuidwest kant van Australie. Een tocht per kameel, de mogelijkheid om te zwemmen met wilde dolfijnen, speuren naar wombats en surfles aan een van de mooiste kusten van het land. Australie is een land vol contrasten en op deze reis ga je die zeker zelf ervaren. Groepsgrootte min. 6/ max. 18 Visum Er is voor Australie een elektronisch visum vereist

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Een reis vol contrasten en een avontuurlijke tour langs de zuidwest kant van Australie. Een tocht per kameel, de mogelijkheid om te zwemmen met wilde dolfijnen, speuren naar wombats en surfles aan een van de mooiste kusten van het land. Australie is een land vol contrasten en op deze reis ga je die zeker zelf ervaren.

Letop: Prijs zijn exclusief vluchten

Dag 01 Adelaide - Flingers Ranges

Vanuit Adelaide vroeg vertrek naar een van de oudste heuvelgebieden ter wereld, de Flinders Ranges. Je gaat hier vandaag op ontdekkingstocht. De zonsondergang vanaf een van de hoogste pieken in dit gebied is magisch en slapen onder de sterrenhemel zal ook zeker indruk op je maken.

Dag 02-03 Eyre Peninsula

Vandaag rijden we naar Eyre Peninsula. Onderweg maken we een stop in Dutchman Sterns, waar je een mooie wandeling kunt maken. Na de indrukwekkende kustlijn van Venus Bay bezoeken we de grotten van Talia en de Lake Newland zandduinen. We overnachten in Coodlie park. De volgende dag staat er een surfles op het programma en kun je (optioneel) met dolfijnen of zeeleeuwen zwemmen. Hierna bezoeken we de granieten rotsformaties van Murphys Haystacks.

Dag 04 Great Australian Bight/Eucla

Vandaag rijden we in het westelijke richting naar de Great Australian Bight. Dit gebied is een van de meest afgelegen delen van Australie. Je passeert het dingo hek dat een ruim 5000 kilometer lang is en ziet wellicht walvissen voor de kust met hun jongen (alleen tussen juni en oktober). Je hoeft er geen dure boottocht voor te boeken, ze komen tot vlak voor de kust en vanaf het speciaal gebouwde platform heb je goed uitzicht. Onderweg maken we ook een stip bij de ruige Bunda kliffen. We kamperen vannacht in verlaten woestenij van Eucla, onder een magnifieke sterrenhemel.

Dag 05 Nullarbor Plain

Vandaag een lange reisdag dwars door de woestijn. Ondergronds bevindt zich een compleet merenstelsel, een walhalla voor grotduikers die dit gebied proberen te ontdekken. Opnieuw een nacht onder de sterren.

Dag 06-07 Esperance/Cape Le Grand NP

s Morgens vroeg vertrekken we naar Cape le Grand National park. Dit nationale park combineert een fantastisch blauwe oceaan met poederwit strand en nodigt je uit om lekker te komen zwemmen. Een volle dag voor jezelf om dit prachtige park te ontdekken door mooie hikes te maken of te zwemmen en te relaxen op een van de mooie stranden. De volgende dag rijden we naar Esperance, waar je kunt bijkomen van de indrukken van de afgelopen dagen.

Dag 08 Sterling Ranges

Vandaag vertrek je naar de volgende bestemming. Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je reist, kiest je reisleider een van de vele mogelijke natuurparken uit voor een hike vandaag. De dag eindigt in Sterling Ranges, waar we ook zullen overnachten.

Dag 09 National Park Camping

Vandaag vertrekken we voor weer een mooie dag. Niet alleen de kust van Zuidwest Australie is prachtig, ook het binnenland heeft de reiziger genoeg te bieden. Vandaag maak je een boomtoppen wandeling op zon 60 meter hoogte in de Valley of the Giants.

Dag 10 Perth

Onderweg naar het eindpunt in Perth maken we vandaag stops om de locale wijnen te proeven, ondergrondse grotten te bekijken en te zien hoe Aboriginals in deze regio in het verleden en heden leven. Onze 4000 kilometer lange reis is er ongetwijfeld eentje vol avontuur en bijzondere ervaringen geworden.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Western Wildlife Experience 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail