Tassie Explorer Afbeelding Tassie Explorer
Tassie Explorer ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Tassie Explorer

***

Een land van prachtige schoonheid en ongerept terrein. Van prachtige kloven en minerale kliffen tot kletterende watervallen, gletsjermeren en reusachtige bomen. Wij nemen je mee op een reis door een wereld van natuurlijke wonderen.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaEen land van prachtige schoonheid en ongerept terrein. Van prachtige kloven en minerale kliffen tot kletterende watervallen, gletsjermeren en reusachtige bomen. Wij nemen je mee op een reis door een wereld van natuurlijke wonderen.

Groepsgrootte Min. 4/max. 21

Visum

Er is voor Australie een visum vereist.

Letop: Prijzen zijn exclusief vluchten

Dag 01-02 Hobart/Strahan

Gday en welkom in Tasmanie! Met een bezoek aan Russel Falls en Mount Field national park reis je naar de Derwent Valley. Met als hoogtepunt van de dag een bezoek aan St Clair meer, het diepste zoetwater meer van Australie. Na een overnachting in Strahan maak je de klim naar de Henty Sand dunes, een wandeling langs het eindeloze traject van Ocean Beach.

Dag 03 Cradle Mountain/Launceston

Je bent in Cradle Mountain met zijn vele wandelroutes in het werelderfgoed verklaarde nationale park. Maak een wandeling om Dove Lake, en test je longen tijdens een wandeling naar Marions Lookout of een van de vele andere routes.

Dag 04 Launceston/Bicheno

In de ochtend wandelen we langs Cataract Gorge waarna je verder reist naar de Bay of Fires. Strek je benen langs dit prachtige stukje kustlijn. In de late namiddag reizen we van St. Helens naar Bicheno.

Dag 05 Frevcinet National Park/Hobart

Vandaag maken we onze weg naar Freycinet Nationaal Park. Waar je het grootste deel van de dag op verkenning zult gaan. Voor diegenen die van een uitdaging houden, probeer dan de klim naar de top van Mount Amos of neem deel aan een begeleide wandeling naar Wineglass Bay, uitgeroepen tot een van s werelds top 10 stranden. In de middag keer je terug naar Hobart, waar de reis eindigt.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tassie Explorer 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail