Central Rock and Canyon Afbeelding Central Rock and Canyon
Central Rock and Canyon ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Central Rock and Canyon

***

De Northern Territory is een van de mooiste en meest bijzondere provincies van Down Under. Hier tref je overweldigende kloven, monolieten en rotsformaties. Je maakt wandelingen en ervaart het leven van de oorspronkelijke Aboriginals van nabij.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaDe Northern Territory is een van de mooiste en meest bijzondere provincies van Down Under. Hier tref je overweldigende kloven, monolieten en rotsformaties. Je maakt wandelingen en ervaart het leven van de oorspronkelijke Aboriginals van nabij.

Letop Prijzen is exclusief vlucht

Dag 01 Alice Springs/Uluru

Op weg van Alice Springs, de toegangspoort tot het woestijnlandschap van de Outback, bezoeken we een kamelenboerderij. Als je wilt kun je een tochtje op een kameel maken. s Middag bezoek je Ayers Rock, ofwel Uluru in de lokale Aboriginal volksmond en zie je tijdens de zonsondergang de monoliet langzaam van kleur veranderen. Mooi!

Dag 02 Kata Tjuta/Kings Canyon

Vroeg op voor een spectaculaire zonsopgang bij rotsformatie de Olgas, Kata Tjuta in de Aboriginal taal. Daarna maak je een stevige wandeling door kronkelige kloven in de Valley of the Winds. s Nacht fonkelen duizenden sterren onder een gitzwarte heldere hemel!

Dag 03 Kings Canyon/Alice Springs

Laat je tijdens een wandeling verbazen door de onwerkelijke pracht van Kings Canyon met zijn steile wanden en diepe kloven. Uiteraard mag een bezoek aan de rockpool Garden of Eden niet ontbreken. Neem alle tijd om schitterende fotos te namen voordat je in de loop van de dag terugreist naar Alice Springs, waar de reis eindigt.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Central Rock and Canyon 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail