Central Explorer Afbeelding Central Explorer
Central Explorer ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Central Explorer

***

Op je verkenning in de ruige Outback, het rode woestijnhart van Australie, wordt je keer op keer verrast op haast onwerkelijke landschappen en vriendelijke locals. Overnachten doe je in tented camps, back to basic zullen we maar zeggen. Groepsgrootte Min. 1/max. 24 Visum Er is voor Australie een elektronisch visum vereist.

Hotel o.b.v. Volgens programmaOp je verkenning in de ruige Outback, het rode woestijnhart van Australie, wordt je keer op keer verrast op haast onwerkelijke landschappen en vriendelijke locals. Overnachten doe je in tented camps, back to basic zullen we maar zeggen.

Letop: Prijs is exclusief vlucht!

Dag 01 Alice Springs/Uluru

Alice Springs is de toegangspoort tot het onvervalste rode hart van Australie; de Outback. Natuurlijke waterbronnen en inheemse Aboriginal sporen kenschetsen dit landschap. Ayers Rock, ofwel Uluru in de lokale Aboriginal volksmond, verandert trots van kleur tijdens zonsondergang en -opgang. Fascinerend!

Dag 02 Kata Tjuta/Kings Canyon

Vroeg op voor een spectaculaire zonsopgang bij rotsformatie de Olgas, Kata Tjuta in de Aboriginal taal. Daarna maak je een stevige wandeling door kronkelige kloven in de Valley of the Winds. s Nacht fonkelen duizenden sterren onder een gitzwarte heldere hemel!

Dag 03 Kings Canyon/Wallace Rockhole

Ontdek de fraaie inheemse flora tijdens je hike in Kings Canyon, een robuust juweel in de Northern Territory. Je maakt een frisse dip in de natuurlijke Garden of Eden rock pool. Na de picknick leer je meer over de Aborginal leefwijze in Hermannsburg en tijdens je bezoek aan Wallace Rockhole Aboriginal cultuurcentrum.

Dag 04 Western MacDonnel Ranges/Alice Springs

Vandaag beginnen we de dag met het bezichtigen van oude Aboriginal rotstekeningen. Wat dacht je van een workshop traditionele Aborginal schilderkunstNa deze creatieve inspanning reis je via de Western MacDonnel Ranges, Standley Chasm en Simpsons Gap naar Alice Springs, waar de reis eindigt.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Central Explorer 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail