12 daagse groepsrondreis East Coast Discovery Afbeelding 12 daagse groepsrondreis East Coast Discovery
12 daagse groepsrondreis East Coast Discovery ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

12 daagse groepsrondreis East Coast Discovery

***

Deze rondreis per luxe touringcar brengt u langs de spectaculaire oostkust van Australie. De Jong Intra heeft al jaren met veel succes een groepsrondreis naar dit zeer populaire deel van Australie in het aanbod. U begint uw reis in een van de mooiste steden ter wereld, Sydney en eindigt met de regenwouden rond Cairns. U verblijft onder andere 2 nachten op Daydream Island en uiteraard kan een bezoek aan het meest...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Sydney - Coffs Harbour

Vroeg in de ochtend verlaat u Sydney en reist u langs de kust van New South Wales. U maakt onderweg naar Coffs Harbour een stop in Port Macquarie. Vanavond staat een welkomstdrankje en diner met uw reisleider en reisgenoten op het programma.

Dag 2: Coffs Harbour - Gold Coast

U brengt een bezoek aan de vuurtoren van Cape Byron en kunt genieten van het prachtige uitzicht vanaf het meest oostelijke punt van Australie. In het exclusieve Byron Bay heeft u tijd om te lunchen, waarna u uw reis voortzet via de weelderige Tweed River Valley naar de beroemde Gold Coast. Vanavond heeft u volop keus uit de vele restaurants en bars die de Gold Coast rijk is.

Dag 3: Gold Coast - Noosa

Vandaag reist u naar Brisbane waar u een stadsrondrit maakt en een bezoek brengt de beroemde Australia Zoo, opgericht door de Crocodile Hunter, Steve Erwin. U verblijft de komende 2 nachten in Noosa aan de Sunshine Coast.

Dag 4: Noosa

U hebt de hele dag ter vrije besteding. U kunt naar het strand, een wandeling maken door Noosa National Park of een boottocht maken door de Noosa Everglades.

Dag 5: Noosa - Hervey Bay

Er ligt een dag vol ontdekkingen voor u; u gaat het Werelderfgoed Fraser Island verkennen. Tijdens een tour per 4WD bezoekt u de gekleurde stranden van Rainbow Beach voordat u per veerboot oversteekt naar Fraser Island. U kunt wandelen door het eeuwenoude regenwoud bij Central Station en brengt een bezoek aan Lake McKenzie, omzoomd door prachtige witte zandstranden. Na een heerlijke barbecue lunch (inbegrepen) gaat u terug naar het vasteland voor de overnachting in Hervey Bay.

Dag 6: Hervey Bay - Rockhampton

Vandaag reist u naar de Beef Capital van Australie. Onderweg maakt u een stop bij Langmorn Station, een Australische boerderij, voor een kopje thee. U steekt de Kreeftskeerkring over en gaat naar Rockhampton, gelegen aan de Fitzroy River, voor de overnachting. Rockhampton heeft ook de beste botanische tuinen van de regio. De prachtige palmbomen, varens en een Japanse tuin geven een enorm gevoel van rust. De omgeving van Rockhampton wordt gekenmerkt door bananenplantages.

Dag 7 & 8: Rockhampton - Daydream Island

Verder noordwaarts via de suikerhoofdstad van Australie, Mackay, naar Airlie Beach; toegangspoort tot de Whitsunday Islands. Hier nemen we de veerboot naar Daydream Island. De komende 2 nachten verblijft u in het hart van het spectaculaire Great Barrier Reef. Het diner is vanavond inbegrepen. De volgende dag heeft u alle tijd om Daydream te verkennen. Het is een van de 74 eilanden die samen de Whitsunday Islands vormen. Er zijn volop watersportmogelijkheden, u kunt wandelen door het regenwoud, een partijtje beach volleybal spelen met uw reisgenoten of gewoon lekker luieren bij het zwembad of op het strand.

Dag 9: Daydream Island - Mission Beach

De rit van vandaag brengt u naar Townsville waar u de tijd heeft om een wandeling te maken, waarna u doorreist naar het tropische North Queensland voor de overnachting en het diner in Mission Beach.

Dag 10: Mission Beach - Cairns

U reist landinwaarts naar het hooggelegen tropische plateau bekend als de Atherton Tablelands met een overvloed aan weelderig tropisch regenwoud, watervallen en meren. Onze eerste stop is bij de MaMu Canopy Boardwalk. Hier kunt u via wandelpaden tussen de boomtoppen een zwevend observatorium bereiken met een waanzinnig uitzicht over het Werelderfgoed regenwoud. Later die dag bezoekt u de Millaa Millaa watervallen en de beroemde Curtain Fig Tree. De eindbestemming van vandaag is Cairns. Nadat u bent ingecheckt in uw hotel voor de komende 2 nachten, gaat u de Cairns Botanic Gardens verkennen en maakt u een wandeling naar Whitfield House. Het diner is vanavond inbegrepen en heeft plaats in een historisch herenhuis met tropische tuinen.

Dag 11: Great Barrier Reef

U maakt een cruise met een catamaran naar het Great Barrier Reef. U kunt genieten van de onderwaterwereld op een glasbodemboot en heeft de gelegenheid om te snorkelen en zo dit rif van dichtbij te bewonderen (uitrusting inbegrepen). Na een heerlijke lunch vaart u terug naar Cairns waar u in de namiddag aankomt.

Dag 12: Cairns

Na het ontbijt is uw rondreis helaas alweer ten einde en heeft u een transfer naar de luchthaven van Cairns voor uw vlucht naar uw volgende bestemming. Afhankelijk van uw vluchttijd zou u vandaag nog op verkenningstocht kunnen gaan door het prachtige achterland van Cairns. Zo kunt u met de Kuranda Railway naar het plaatsje Kuranda, hooggelegen in het regenwoud. U treft er vele artistieke winkeltjes en bijna dagelijks een levendige markt. U kunt terug per Skyrail, een kabelbaan met schitterend uitzicht over het regenwoud. Ook zou u een tripje kunnen plannen naar Cape Tribulation en het Daintree National Park. Vraagt u onze afdeling Verre Reizen naar de diverse mogelijkheden. Ook reserveren zij graag voor u een paar extra nachten in Cairns of het nabijgelegen Port Douglas.

Inbegrepen highlights * Cape Byron Gold Coast Noosa 4WD tocht Fraser Island Daydream Island MaMu Canopy Boardwalk Great Barrier Reef

Bij ons inclusief! Begeleiding tijdens de rondreis door deskundige Engelssprekende reisleiding Verblijf in uitstekende middenklasse hotels Alle in het programma beschreven excursies, inclusief entreegelden 11 x ontbijt, 3 x lunch en 5 x diner Transfer van en naar de luchthaven Vervoer per lokale touringcar met airconditioning en toilet



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

12 daagse groepsrondreis East Coast Discovery 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail