Outback Tracks Afbeelding Outback Tracks
Outback Tracks ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Outback Tracks

***

Ervaar de Australische Outback in deze spectaculaire reis die begint in Adelaide. We kamperen onder de sterren en ontdekken vele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Iga Warta Aboriginal Community, de Simpson Desert, Uluru (Ayers Rock) en Alice Springs. En wat te denken van de wandeltochten door de schitterende natuurgebiedenKortom, deze reis geeft je in korte tijd een goede impressie van Australie!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Ervaar de Australische Outback in deze spectaculaire reis die begint in Adelaide. We kamperen onder de sterren en ontdekken vele indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals de Iga Warta Aboriginal Community, de Simpson Desert, Uluru (Ayers Rock) en Alice Springs. En wat te denken van de wandeltochten door de schitterende natuurgebiedenKortom, deze reis geeft je in korte tijd een goede impressie van Australie!

Groepsgrootte min. 4/ max. 15

Visum

Er is voor Australie een visum vereist

Letop: Prijzen exclusief vluchten

Dag 01 Adelaide - Flinders Ranges

Vanaf Adelaide reizen we naar een van s werelds oudste natuurparken, het Flinders Ranges National Park. Geniet van spectaculaire uitzichten tijdens een wandeling door Alligator Gorge National Park. Dan door naar Quorn, waar ooit het begin van de Ghan Railway was. Verken het gebied op een kameel en droom tijdens het kampvuur weg bij het horen van de fascinerende verhalen van de lokale Aboriginals.

Dag 02 Wilpena Pound

Vandaag bezoeken we de Yourambulla grotten, waar de geschiedenis van het park wordt verteld. Daarna reizen we verder naar Wilpena Pound, waar we een wandeling maken en fotos van dit schitterende, natuurlijke amfitheater kunnen nemen. Vervolgens rijden we door een van de oudste landschappen ter wereld naar de noordkant van Wilpena, door Bunyeroo en Brachina Gorges. Misschien spotten we hier zelfs de geelvoet rots wallabie.

Dag 03 Oodnadatta Track

We laten het prachtige berglandschap achter ons en reizen noordwaarts. s Ochtends gaan we even langs de Bush Bakery voor een verse koffie en misschien een kangoeroe- of emu-taart, voordat we aan de Oodnadatta trektocht beginnen. Hier volgen we de historische route naar de oude Ghan Railway. Na de lunch bezoeken we het Arabunna Aboriginal Centre.

Dag 04 Coober Pedy

Vandaag gaan we naar Coober Pedy, om vervolgens door te rijden naar de Painted en Simpson Deserts. Vanwege de extreme weersomstandigheden in Coober Pedy wonen de meeste mensen ondergronds en werken in ondergrondse mijnschachten.

Dag 05 Simpson Desert

s Ochtends gaan we naar de Pink Roadhouse in Oodnadatta, waar we kunnen genieten van heerlijke koffie en de lokale school en ziekenhuis kunnen bezichtigen. Per 4WD rijden we over de woeste zandduinen in een van de mooiste woestijnen ter wereld, de Simpson Desert.

Dag 06-07 Uluru (Ayers Rock)

We reizen naar een traditionele Aboriginal gemeenschap in de omgeving van Finke. Onderweg naar Uluru (Ayers Rock) passeren we het Lamberts Centre, het geografische centrum van Australie. Sta de volgende dag vroeg op voor de indrukwekkende zonsopkomst in Uluru. Vervolgens een wandeltocht naar het Cultural Centre.

Dag 08 Kata Tjuta (The Olgas)

Een tocht door de schitterende Valley of the Winds en eeuwenoude rotsformaties van Kata Tjuta (The Olgas).

Dag 09 Kings Creek Station/Watarrka National Park (Kings Canyon)

s Ochtends brengen we een bezoek aan Kings Creek Station. Een absoluut hoogtepunt van de reis is de trektocht door de Kings Canyon. Trek langs het Amfitheater en de Lost City of geniet van een verfrissende duik in het water van de Garden of Eden. Onderweg wandelen we door fascinerende landschappen.

Dag 10 Alice Springs

Langs de Western Macdonnel Ranges. We maken een tussenstop bij Glen Helen Gorge en Ormiston Gorge. Neem een frisse duik bij Ellery Creek Big Hole of Simpson Gap. In Alice Springs eindigt de reis rond 17:00 uur.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Outback Tracks 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail